tag:blogger.com,1999:blog-8255701162297129327.post5883455422442009532..comments2024-03-27T09:40:39.026+01:00Comments on Eva's Smulhuisje: Chocobergjes (met besneeuwde toppen)Evahttp://www.blogger.com/profile/03241690746048531654noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8255701162297129327.post-90895232514805894702013-08-13T20:02:58.442+02:002013-08-13T20:02:58.442+02:00Nee, ze blijven zacht. :)Nee, ze blijven zacht. :)Evahttps://www.blogger.com/profile/03241690746048531654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8255701162297129327.post-72020558557808159002013-08-13T19:57:29.825+02:002013-08-13T19:57:29.825+02:00een vraagje: worde ze na gemaakt zijn weer helemaa...een vraagje: worde ze na gemaakt zijn weer helemaal hard?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8255701162297129327.post-6505219730510110492013-05-22T15:09:36.283+02:002013-05-22T15:09:36.283+02:00mmm ziet er lekker uit!! ;-)mmm ziet er lekker uit!! ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8255701162297129327.post-48202298182385430842012-10-10T14:20:51.970+02:002012-10-10T14:20:51.970+02:00Bedankt voor de tip Kristine! :)
Ondertussen - and...Bedankt voor de tip Kristine! :)<br />Ondertussen - anderhalf jaar na het schrijven van dit bericht - heb ik al heel wat meer ervaring met het werken met chocolade en zou ik het dus inderdaad ietwat anders aanpakken. Veel hangt natuurlijk ook nog af van de kwaliteit van de chocolade zelf.Evahttps://www.blogger.com/profile/03241690746048531654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8255701162297129327.post-33261038272434476622012-10-10T14:06:25.803+02:002012-10-10T14:06:25.803+02:00Hoi, ga ik zeker eens maken se, lijkt me lekker......Hoi, ga ik zeker eens maken se, lijkt me lekker.... Als een kleine opmerking mag maken?<br />Witte chocolade kan net als de andere soorten perfect in de micro golf gesmolten worden alleen moet je dan heel regelmatig roeren (om de 10 a 15 sec.)<br />Reden van het NIET aflopen van je chocolade is idd de temperatuur. Indien hij juist "getempereerd" is geeft dit geen problemen....Kristinehttps://www.blogger.com/profile/01072375733347681457noreply@blogger.com