Gevulde eieren met heerlijk gekruide geitenkaas

Lekker! Wie van eitjes én van geitenkaas houdt, moet dit (eenvoudige!) receptje zeker eens uitproberen. Veel te lekker, echt!


Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)

6 eieren
enkele takjes kervel
enkele takjes peterselie
enkele stengels bieslook
150 g zachte geitenkaas (type Chavroux)
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
een snuifje paprikapoeder

om op te serveren: rucolasla en eventueel een beetje vinaigrette

Kook de eieren in 10 minuten hard, koel ze meteen wat af onder koud stromend water en pel ze. Snijd ze in de lengte doormidden.

Roer de geitenkaas, de olijfolie en de kruiden (fijngesneden of -geknipt) en wat peper en zout door elkaar. Schep de dooiers uit de eieren en schep die mee door het geitenkaasmengsel.


Vul de eieren met het mengsel en bestrooi met wat paprikapoeder.

Serveer de eieren op een bedje van rucolasla.

Heerlijk!


(recept uit Koken & Genieten)

Reacties

Populaire posts