HONDENKOEKJES met pindakaas en banaan

Tijd om nog eens hondenkoekjes te maken! Drie jaar geleden postte ik deze koekjes met banaan, pindakaas en havermout. Ditmaal baseerde ik me op deze simpele koekjes die ik online vond, maar ik paste het recept wat aan en voegde ook nu banaan toe. En ja hoor, ze vallen zeker in de smaak bij Lou!


Dit heb je nodig:
(voor een 30-tal minikoekjes van 2 cm doorsnede)

60 g bloem
20 g pindakaas
25 g banaan
1/2 ei
10 ml water


Verwarm alvast de oven voor op 180°C.

Meng alle ingrediënten door elkaar. Is het echt nog heel plakkerig, voeg dan nog een klein beetje bloem toe.

Bestuif je werkblad met een beetje bloem en leg het deeg erop. Bestrooi het met een snuifje bloem.

Rol het uit (of druk het met je handen plat) tot het ongeveer 1 cm dik is en steek kleine koekjes uit.


Bak 15 minuten op 180°C. Klaar!

Reacties

Populaire posts