Pastasalade met grote garnalen, radijzen, pecannoten en caesarsaus

Snel en gemakkelijk koken: ideaal als het warm weer is. Natuurlijk is het ook belangrijk dat het gerechtje lekker is. Wel, dit pastagerecht voldoet aan alle criteria! Mmm!


Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)

400 g pasta naar keuze
600 g grote garnalen
80 g pecannoten
2 bosjes radijzen
4 takjes verse basilicum
100 ml caesarsaus


Kook de pasta in gezouten water al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. (spoel eventueel even onder koud water)

Hak de pecannoten fijn, snijd de radijzen in schijfjes, hak/knip het grootste deel van de basilicumblaadjes fijn en leg er enkele opzij voor de afwerking.

Meng de pasta met de radijzen, de noten, de gehakte basilicum en de caesarsaus.

Verhit een scheutje olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de garnalen hierin 1 minuut per kant.

Werk de pastasalade af met de garnalen en de opzijgehouden basilicumblaadjes. Smullen maar!



(recept uit Carrefour Food Magazine, mei 2021)

Reacties

Populaire posts