Heerlijk gekruide pitabrood-driehoekjes (om te dippen of gewoon bij de maaltijd)

Ik maakte deze pitabrood-driehoekjes voor het eerst bij deze heerlijke artisjokdip. Daarna had ik nog wat pitabroodjes over en die moesten er enkele dagen nadien natuurlijk ook aan geloven... Heel lekker!


Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)

4 pitabroodjes
1 teentje knoflook
1 theelepel Provençaalse kruiden
1/2 theelepel paprikapoeder
30 ml olijfolie (bij voorkeur extra vierge)
peper en zout

TIP: experimenteer gerust ook eens met andere kruiden naar smaak! (rozemarijn en zeezout bijvoorbeeld!)

Verwarm de oven alvast voor op 185°C.

Pel en plet of versnipper de knoflook.
Meng de olijfolie met de knoflook en de kruiden. Kruid bij met peper en zout.

Snijd de pitabroodjes in driehoekjes, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze met behulp van een keukenborsteltje in met de kruidenolie.


Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer lauw of afgekoeld. Lekker!


(recept uit Libelle Lekker)

Reacties

Populaire posts