zondag 23 augustus 2015

Zonnige burger met radijsjes, tuinkers en ei

Deze burger is ideaal als je niet zo veel tijd hebt om te koken. De radijsjes, tuinkers en zure room geven er bovendien een lekker frisse toets aan. Mmm!


Dit heb je nodig:
(voor 4 burgers)

1 bussel radijzen
3 eieren
250 ml zure room
2 eetlepels fijngesnipperde verse bieslook
peper en zout
4 hamburgers (naar keuze)
4 pistolets (naar keuze)
1 bakje tuinkers
4 sneetjes Goudakaas

Kook de eieren in +/- 10 minuten hard en spoel ze onder koud stromend water. Pel ze.

Snijd de radijzen in schijfjes en leg deze even opzij.

Plet de eieren met behulp van een vork. Meng de stukjes ei in een kommetje met de zure room en de bieslook (houd een beetje apart voor de afwerking) en kruid het mengsel met een beetje peper en zout.

Bak de hamburgers.


Snijd de pistolets doormidden en beleg ze met de tuinkers, het eimengsel, de hamburger, de kaas, de radijsjes en een beetje bieslook. Smakelijk!



(receptje uit Simply You, magazine van Carrefour)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen