zondag 18 februari 2018

Aardappelsalade voor bij vis

Een aardappelsalade met een lekkere remouladesaus erdoorheen. Lekker! En ideaal voor bij een visgerechtje!


Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)

600 g aardappelen
3 eieren

voor de remouladesaus:
4 eetlepels (Griekse) yoghurt
2 eetlepels mayonaise
2 theelepels mosterd
1 eetlepel fijngehakte augurken
2 eetlepels augurkennat (uit de pot augurken)
peper en zout naar smaak

Kook de aardappelen (heel en met schil) in ongeveer 20 minuten gaar.
Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten.

Meng ondertussen alle ingrediënten voor de remouladesaus.

Giet de aardappelen af en spoel ze even onder koud stromend water. Pel ze (de schil komt er zo af), snijd ze in plakken en laat ze even afkoelen.

Spoel ook de eieren onder koud stromend water en pel ze. Snijd ze in stukjes.

Meng de aardappelen met de eieren en 6 eetlepels remouladesaus.

 

Je kan de aardappelsalade lauw eten of gekoeld in de koelkast. Lekker!


(gebaseerd op een recept uit Koken & Genieten en de blog 'Goodfoodsel')

Geen opmerkingen:

Een reactie posten