Knapperige, gekruide broodchips

Een beetje stokbrood over van de vorige dag? Vanaf nu maak je daar heerlijk knapperige, gekruide chips van! Echt lekker hoor! Gewoon als tussendoortje of bij soep, een slaatje... Mogelijkheden genoeg om volop te genieten van deze broodchips!


Dit heb je nodig:

(stuk) stokbrood van de vorige dag, of eventueel vers
olijfolie, bij voorkeur extra vierge
Italiaanse kruidenmix of andere kruiden
peper en zout

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snijd het stokbrood in heel dunne plakjes. Leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met behulp van een keukenkwastje met olijfolie. Bestrooi met peper, zout en de kruiden. Wees zeker niet te zuinig met zout en kruiden. Heerlijk!


Wil je ze bewaren, laat ze dan afkoelen en stop ze in een doos met deksel.

Reacties

Populaire posts