Pasta-omelet met ham, erwtjes en gebakken uitjes

Een omelet, maar dan met pasta erin? Jazeker! Met ham en erwtjes wordt dit gerechtje lekker hartig en smaakvol. Snel, gemakkelijk en gezellig! Dit receptje lag al zo’n tien jaar ongebruikt in mijn receptenmap... Wauw, wat werd het tijd dat ik het eindelijk eens maakte.

Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)

8 eieren
100 ml melk
snuifje nootmuskaat
100 g hamblokjes
400 g verse tagliatelle, uit het koelvak
150 g diepvrieserwten
4 eetlepels gebakken/gefrituurde uitjes (zo te koop)
peper en zout


Kluts de eieren met de melk, nootmuskaat, peper en zout.

Verhit een scheutje (olijf)olie in een pan met antiaanbaklaag (waarop een deksel past).
Bak er de hamblokjes 2 minuten al roerend in.
Voeg de erwtjes en de pasta toe en bak kort mee.


Schenk het eiermengsel erbij en laat op laag vuur 15-20 minuten stollen met een deksel op de pan.

Bestrooi met de gebakken uitjes... klaar!



(recept uit Koken & Genieten)

Reacties

Populaire posts