Supersimpel en lekker: peterselie-knoflookbroodjes met Fagotin
Naast de heerlijke filodeegrolletjes uit de vorige post, maakte ik zaterdag ook deze peterselie-knoflookbroodjes klaar. Snel en gemakkelijk te maken en o zo lekker!
Dit heb je nodig:
(voor een volle bakplaat)
1 stokbrood
100 g ongezouten (room)boter, op kamertemperatuur (stop ze eventueel héél kort in de magnetron)
2 teentjes knoflook
1 bosje verse peterselie of peterselie uit de diepvries
peper en zout
1/2 Fagotin of andere kaas
Verwarm de oven alvast voor op 180°C.
Pel en versnipper de knoflook.
Meng de boter met de knoflook, de peterselie en wat peper en zout.
Snijd het stokbrood in plakjes en bestrijk deze met de boter.
Leg tenslotte een plakje Fagotin op ieder broodje en zet ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Reacties
Een reactie posten