Gebakken vis met komkommer, dille en chips

Een beetje ongewoon met die warme komkommer en met de chips... Maar erg geslaagd hoor, dit visreceptje! Zeker de moeite om eens uit te proberen!


Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)

1 komkommer
1/2 bosje verse dille (of dille uit de diepvries)
800 g witte visfilet naar keuze
2 eetlepels bloem
2 eetlepels goede ongezouten boter
40 g 'salt & vinegar' chips
4 partjes citroen
peper en zout

Snijd de vis in stukken. Bestrooi met peper en zout en wentel door de bloem. (in een kom of op een bordje)

Verhit de boter in een grote pan. Bak de vis er ongeveer 8 minuten in. Draai de stukken geregeld om. Neem ze uit de pan en houd ze warm.

Snijd de komkommer in blokjes en bak ze 4 minuten al roerend in de pan. Breng op smaak met wat peper en zout. Snijd / knip de dille fijn en schep deze erdoor.

 
Serveer alles samen, leg de chips bovenop en geef er een partje citroen per persoon bij. Lekker!


(recept uit Koken & Genieten)

Reacties

Populaire posts