vrijdag 28 oktober 2011

Tijd voor een wedstrijdje!

Joepie, ik bekeek net m'n statistieken en voor het eerst sinds de start van m'n Smulhuisje (maart 2011) heb ik meer dan 300 bezoekers op 1 dag, véél meer zelfs... De teller staat momenteel op 393 en de dag is nog niet eens om! (meer dan 400 zal dat dus zeer waarschijnlijk zelfs worden!)

Een schitterend excuus om eens iets weg te geven!  Wil je graag je kans wagen om dit pakketje te winnen? 


Laat dan gewoon hier onderaan OF op mijn Facebook-pagina een leuke reactie achter.  Je hebt nog tot morgenavond (zaterdag) 18u de tijd om te reageren.  Uit alle deelnemers wordt door een onschuldige hand een winnaar getrokken en die wordt in de loop van morgenavond op mijn blog bekend gemaakt.

Te winnen: de pralinevormpjes van op de foto + 3 tubes vloeibare kleurstof (die nog tot september 2012 goed zijn)

De winnaar vraag ik na de bekendmaking uiteraard om zijn/haar adres en het pakketje wordt dan zo spoedig mogelijk verstuurd!

Succes!

Eva

12 opmerkingen:

 1. Ik ben heel blij dat ik per toeval op een dag jouw blog ben tegengekomen, sindsdien sta je bij mijn favorieten en kom ik dikwijls een kijkje nemen. Af en toe gebruik ik zelfs ideetjes op mijn tupdemo's en zeg ik er telkens bij vanwaar het ideetje gekomen is. Ik zou zeggen: doe zo voort want dan kan ik nog dikwijls komen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik denk dat ik via libelle op je blog kwam maar heel zeker ben ik er niet meer van maar ben wel zeker dat ik altijd sebiet ga lezen als er iets nieuws is . Doe zo verder want het is superleuk om steeds te zien wat je deed in de keuken .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nu eens een leuk pakket, zou er direct mee aan de slag kunnen gaan! Ik doe graag mee, zal vlug nog een linkje zetten op mijn lekkerbekkenblogje ;-)
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Eva, ik heb nog niet veel reacties geplaatst denk ik op jou _ondertussen uit de kluiten gewassen_ blog; wat niet wil zeggen dat ik hier niet af en toe kom piepen he! Je hebt de voorbije 8 maanden nogal van katoen (en inkt en chocolade en cake enzo) gegeven!! Dat verdient echt een paar vette pluimen, bewonderenswaardig!! Hoe jij dat altijd allemaal voor elkaar krijgt... kan ik nog 'een puntje aan zuigen'. ^^ Veel plezier en suc6 nog met alles wat je nog uit je mouw gaat schudden!! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de leuke reacties tot nu toe! Laat er gerust nog maar wat bijkomen hoor... ;)

  De teller staat ondertussen op 600 bezoekers vandaag... Ongelooflijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooooooooooooooooooh wat een leuk pakje !
  hier wil ik graag aan deelnemen dus :D
  en heb wat rond gesnuffeld op de blog wat leuk ^^
  groetjes en proficiat met al de bezoekers

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een aantal maanden geleden kwam ik terecht op je blog via het zoeken op google naar "pralines zelf maken" Wat heb ik die dag en de dagen daarna met veel smaak zitten lezen!! Dit blog werd onmiddellijk in mijn favorieten opgeslagen en ik werd ook meteen volger. Een korte tijd later ontdekte ik je ook via facebook, ook daar ben ik je dan gaan volgen. Ik heb al verschillende recepten klaargemaakt en ze zijn allemaal om te lekkerder. Op mijn eigen blog heb ik een referentie naar hier geschreven omdat ik dit blog met al mijn internetvrienden wil delen!!
  Ik wil je nog veel succes met je blog en veel nieuwe bezoekers en volgers wensen. Ik kijk alvast uit naar nieuwe lekkernijen! Keep up the good work

  Groetjes Lesley

  BeantwoordenVerwijderen
 8. goh wat tof.. mag ik op de valreep nog meedoen? Heerlijke pralinetjes maken op een koude winteravond, dat zie ik wel zitten..
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je zo met je blogvolgers bezig bent! Ik ben via via eens op je blog terecht gekomen en kijk meerdere malen per week wel of je nog wat nieuws gepost hebt.

  Met name je praline/chocolade posts hebben me goed op weg geholpen om ook dat een beetje onder de knie te krijgen! En wat ook super is, is dat je rustig de tijd nam om ook op mijn reactie antwoord te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou heel graag winnen, ik ben dankzij jouw weblog begonnen met pralines te maken en dat is keihandig via je uitleg!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een superleuk pakketje zeg! Chocolaatjes smelt ik wel eens, en dat zien er wel leuke vormpjes uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Eva,

  Héél leuke blog heb je daar. Ik moet toegeven, ik ben er stiekem een beetje verslaafd aan geworden. Elke dag kom ik toch eventjes piepen of er weer zo'n lekker receptje opstaat. Ik heb al er al ongeveer 1/3 van uitgeprobeerd, dus ik heb wel nog werk voor de boeg om alles uit te proberen! :-) De pralines heb ik nog niet geprobeerd, dus met dit pakketje heb ik geen enkel excuus meer om het niet te doen ;-) In ieder geval, doe zeker zo verder!

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen