Omelet met tomaten-radijzensalade en fetadressing
Super gemakkelijk te maken, lekker (fris) en gezond. Mmm, heel geslaagd!
Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)
8 eieren
400 g kerstomaten
8 radijzen
8 lente-uitjes
een klein zakje rucola
3 eetlepels gesnipperde dille
3 eetlepels gesnipperde peterselie
1/2 bosje waterkers
een scheut melk
boter om in te bakken
peper en zout
voor de fetadressing:
200 g feta
1 groot teentje knoflook
3 eetlepels dille
8 eetlepels (Griekse) yoghurt
peper en zout
(voor 4 personen)
8 eieren
400 g kerstomaten
8 radijzen
8 lente-uitjes
een klein zakje rucola
3 eetlepels gesnipperde dille
3 eetlepels gesnipperde peterselie
1/2 bosje waterkers
een scheut melk
boter om in te bakken
peper en zout
voor de fetadressing:
200 g feta
1 groot teentje knoflook
3 eetlepels dille
8 eetlepels (Griekse) yoghurt
peper en zout
Klop de eieren los met een scheut melk en kruid met peper en zout.
Bak in een grote pan in boter 4 omeletten en houd deze warm.
Halveer de kerstomaten.
Snijd de radijzen in plakjes.
Snijd de lente-uitjes in ringen.
Pel voor de fetadressing de knoflook en mix dan alle ingrediënten met behulp van een staafmixer glad.
Meng de kerstomaten, de radijzen, de HELFT van de lente-uitjes, de rucola, de dille en de peterselie met de HELFT van de fetadressing.
Vul de omelet met de salade en werk af met de waterkers en de rest van de lente-uitjes.
Geef de rest van de fetadressing erbij.
Lekker!
Reacties
Een reactie posten