Salade met vijgen, rucola, veenbessen, walnoten en kaaskroketjes
In het originele recept maak je zelf kaaskroketjes, maar ik maakte het mezelf erg gemakkelijk en nam gewoon kaaskroketjes uit de winkel en maakte die klaar in de airfryer.
Dit heb je nodig:
(voor 4 personen)
100 g waterkers
1/3 radiccio of een zakje rucola (dat laatste nam ik)
6 verse vijgen
70 g gedroogde veenbessen
70 g walnoten
2 eetlepels appelazijn (of andere azijn)
4 eetlepels olijfolie
peper en zout
8 kaaskroketten
Schik de radiccio of rucola samen met de waterkers op de borden.
Snijd de vijgen in vieren en schik ze op de salade.
(voor 4 personen)
100 g waterkers
1/3 radiccio of een zakje rucola (dat laatste nam ik)
6 verse vijgen
70 g gedroogde veenbessen
70 g walnoten
2 eetlepels appelazijn (of andere azijn)
4 eetlepels olijfolie
peper en zout
8 kaaskroketten
Schik de radiccio of rucola samen met de waterkers op de borden.
Snijd de vijgen in vieren en schik ze op de salade.
Hak de walnoten grof en strooi ze samen met de gedroogde cranberry's over de salade.
Meng de olijfolie met de appelazijn en kruid met peper en zout. Bedruppel de salade hiermee.
Bak de kaaskroketten en leg ze bovenop.
Smakelijk!!
Meng de olijfolie met de appelazijn en kruid met peper en zout. Bedruppel de salade hiermee.
Bak de kaaskroketten en leg ze bovenop.
Smakelijk!!
(gebaseerd op de recept uit Libelle Lekker)
Reacties
Een reactie posten