Gevulde snoeppaprika's met geitenkaas en honing

Alweer een super gemakkelijke tapa die onweerstaanbaar smaakt! Dit hapje is ook heel gemakkelijk op voorhand te bereiden zodat je het op het moment zelf gewoon even de oven in moet schuiven. Ideaal!


Dit heb je nodig:
(voor ongeveer 20 stuks)

300 g snackpaprika's
200 g zachte geitenkaas (zoals het piramide-kuipje van Chavroux)
4 eetlepels vloeibare honing
peper en zout
enkele takjes verse peterselie voor de afwerking


Verwarm alvast de oven voor op 200°C.

Snijd de snackpaprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten (en de stelen).
Leg de halve paprika's met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat of in een ovenschotel.

Meng de geitenkaas met 2 eetlepels honing en breng op smaak met wat peper en zout. Schep het geitenkaasmengsel in de paprikahelften.

Besprenkel de overige honing over de paprika's en bak ze zo'n 10 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven. Leg er net voor het serveren nog wat peterselie bovenop. Smakelijk!

Vind je geen snackpaprika's, dan is het natuurlijk ook mogelijk met gewone paprika's die je in reepjes snijdt:


(recept van de website Eatertainment)

Reacties

Populaire posts